Κυριακή 20 Απριλίου 2008

Τσίρκουλο.


Πήγαμε το Σάββατο να κάνουμε το κονέ του κολλητού μου, για να δούμε που θα πάει και αυτό. Είπαμε να πάμε στο Circus στην γκρίζα ζώνη μεταξύ Εξαρχείων και Κολωνακίου. Μαζευτήκαμε γύρω στα 10 άτομα επειδή ήθελα μπούγιο για να μην έρθουν και σε απόλυτα άμεση επαφή και ακοίξει το στόμα του ο κολλητός μου και αρχίσει να λέει στην κοπέλα ότι παπάρα του κατέβει. Το μπαράκι ήταν φίσκα, δεν έπεφτε καρφίτσα και εμείς είμασταν κολλημένοι ο ένας πάνω στον άλλο, έτοιμοι για όλα. Το μέρος αυτό είναι πολύ δημοφιλές τον τελευταίο καιρό και κρίνοντας από τον κόσμο και τη μουσική μπορώ να καταλάβω το γιατί. Όμως την επόμενη φορά που θα πάω θα είναι σίγουρα καθημερινή γιατί από μία στιγμή και μετά η κατάσταση δεν πήγαινε άλλο. Κοντέψαμε να τεκνοποιήσουμε με τη διπλανή παρέα, που αν εξαιρέσεις έναν κούκλο, ήταν και για τα μπάζα.
Τελοσπάντων, τα πράγματα πήγαιναν καλά, ο Π. άρχισε να νοίωθει άνετα με την κοπέλα σιγά-σιγά, ώσπου τελικά ένοιωσε τόσο άνετα που άρχισε να της μιλάει και σταματημό δεν είχε. Και όπως φοβόμουνα, οι δύο στις τρεις κουβέντες του ήταν μπαρούφες και αποτυχημένο χιούμορ. Τελικά, όταν πλέον κοντέψαμε να ποδοπατηθούμε, αποφασίσαμε να φύγουμε, οι μισοί πήγαν αλλού, που ήταν πιο ταιριαστό με το κοινωνικό τους στάτους, και οι άλλοι μισοί μαζί μου σε ένα ταπεινό πάρτυ που με είχαν καλέσει. Εκεί η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και από τις παπάρες που άκουγα ήμουνα έτοιμος να του φωνάξω να βγάλει επιτέλους το σκασμό. Δεν το έκανα. Παραιτήθηκα. Ας γίνει ότι είναι να γίνει. Ε μα πια.
Και σήμερα με έπαιρνε τηλέφωνο να με ρωτήσει τι να κάνει με την κοπέλα. Του είπα κάνε ότι νομίζεις. Έγινα κακός, αλλά δεν άντεξα. Όσο τον προστατεύω, δεν μαθαίνει. Ας πάθει για να μάθει.

Άλλο. Ο συνάδελφος τελικά όχι μόνο πρέπει να είναι στρέητ, αλλά και υπερ-μπήχτης. Έμαθα χτες από κοινό γνωστό ότι του έχει βγει το όνομα και του κάνουν και πλάκα για το πόσο επιθετικός είναι με τις γυναικές. Πάει λοιπόν και αυτό. Εντάξει, μπορεί να έχω πάθει πλάκα μ'αυτόν, αλλά μπορώ σίγουρα να περιοριστώ στο να τον κοιτάω όλη την μέρα.


Συγνώμη, δεν ξέρω τι άποψη έχει ο καθένας για το ζήτημα το Σκοπίων και της ονομασίας, αλλά νομίζω ότι ο πρόεδρος Τσεβερνκοφσκι είναι τρελό μωρό.

2 σχόλια:

Provato είπε...

τρελό δεν θα πει τίποτε. σούπερ χάνκ.

cobden είπε...

H αλήθεια είναι πως όλοι ,όταν προσπαθούμε να ρίξουμε κάποιον/κάποια, τις βλακείες μας θα τις πούμε, οπότε δικαιολογείται ο φίλος σου!
Έχεις απόλυτο δίκιο για τον Τσερβενκοφσκι!Καλό Πάσχα!